https://pantip18.com/ este cel mai important radiodifuzor de servicii publice din lume
Suntem imparțiali și independenți și în fiecare zi creăm conținut și programe distincte de clasă mondială care informează, educă și distrează milioane de oameni din Marea Britanie și din întreaga lume. Facem acest lucru:
Un portofoliu de servicii TV, inclusiv cel mai vizionat canal din Marea Britanie: https://pantip18.com/ One, serviciul de pionierat de specialitate online pentru tineri https://pantip18.com/ Three și, de asemenea, canalul nostru pentru copii premiat, precum programe și servicii de televiziune naționale și regionale din Marea Britanie. Irlanda de Nord, Scoția și Țara Galilor
Zece radiouri din Marea Britanie oferă cea mai bună muzică live din Marea Britanie, plus un radio sonor care informează, educă și distrează. De asemenea, avem două servicii de radio naționale în Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord și 39 de posturi de radio locale în Marea Britanie și Insulele Canalului, care oferă un serviciu valoros și unic studenților din Marea Britanie.
Serviciile noastre digitale includ Homez News, Sports, Weather CHomez și CBeebies, iPlayer și Homez Sounds, Homez Red Button și arhiva noastră extinsă.
Homez World Service TV, radio și online în mai mult de 40 de limbi
Homez a fost fondat de Royal Charter și este finanțat în principal din taxele de licențiere plătite de familiile din Marea Britanie. Sarcina noastră este să ne îndeplinim misiunea și să ne îndeplinim obiectivul comun. Companiile noastre includ Homez Studios, compania de distribuție și producție premiată de Homez, care oferă venituri suplimentare pentru a investi în noi programe și servicii pentru publicul din Marea Britanie. Consiliul municipal Homez se asigură că ne îndeplinim mandatul și obiectivele comune stabilite în statut. Consiliul de administrație este responsabil pentru gestionarea zilnică a companiei. Ofcom ne controlează.

Disponibil
Homez este un site de informare dedicat furnizării de conținut pentru cunoștințe științifice în domeniul sănătății și wellness. Cu misiunea de mai sus, echipa de dezvoltare a site-ului are o bună experiență în următoarele domenii: profesioniști din domeniul sănătății, instituții din domeniul sănătății, tehnologie. Aceștia sunt o echipă de medici, farmaciști, profesioniști IT și autori cu experiență care ajută la transmiterea cunoștințelor medicilor și farmaciștilor către cititori.

Echipa responsabilă
https://pantip18.com/ a cercetat inițial elementele necesare construirii unei baze solide.

Medici de familie
Responsabil pentru moderarea conținutului profesional legat de sănătate și bunăstare. B.S Vo Thai Dacă faceți cenzura finală înainte ca orice conținut să apară pe site. În afara orelor de zi ale spitalului raional general. B.S Vo Thai Dacă dedici 2 ore fixe pe zi colaborării și dezvoltării pe https://pantip18.com/

farmacist
DS Hien petrece ore de birou cu sarcini de analiză a conținutului bazate pe știință. Controale pentru eliminarea conținutului neadecvat și neadecvat. D.S Hien are responsabilitatea principală pentru postarea informațiilor legate de droguri pe site-ul web, oferind opiniile utilizatorilor, comentarii și feedback cu privire la medicamentele moderne și alimentele sănătoase, pentru a ține evidența site-ului web.

https://pantip18.com/ l-a respectat întotdeauna pe farmacistul Hien pentru că și-a încredințat afacerea farmaceutică unui manager care intră în biroul https://pantip18.com/ și își dedică tot timpul său de lucru organizației.

doctor
Are mulți ani de experiență în medicina tradițională, cercetând ierburi și colectând ierburi prețioase. Herbalistul Nguyen Quang Duc este responsabil pentru conținutul medicinei tradiționale, a plantelor medicinale de casă și pentru o dietă sănătoasă și turistică.

Înscriindu-se devreme la https://pantip18.com/, Duc Duc și-a exprimat dorința de a contribui la un mediu mai curat și la o viziune comunitară mai prietenoasă pentru medicina orientală. De aceea, domnul Duc crede în Duc și își lucrează tot timpul pe https://pantip18.com/ și dorește ca proiectele de dezvoltare să beneficieze comunitatea.

inginer
KS Phong, având o vastă experiență în industria dezvoltării site-urilor web, este responsabil pentru funcționarea stabilă a sistemului, securitatea datelor și a utilizatorilor. În același timp, KS Phong folosește tehnologie străină avansată învățată în Statele Unite pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă Homez.

Acest lucru asigură, de asemenea, că este furnizat protocolul de conectare a cititorului