Declinarea responsabilității pareripretfarmacii

pareripretfarmacii

Informațiile furnizate pe acest site web sunt doar informații generale. Informațiile sunt furnizate de pareripretfarmacii și cu eforturile de a le actualiza în timp util și corect, nu facem declarații sau garanții de niciun fel, de niciun fel sau implicite, cu privire la exactitatea informațiilor., Exhaustivitate, fiabilitate, adecvarea și caracterul practic pe site-ul web sau orice informații, produse, servicii sau imagini conexe de pe site-ul web în orice scop. Orice încredere în astfel de informații poate fi pe propria răspundere.

Pareripretfarmacii nu oferă sfaturi medicale, diagnostic sau tratament. În orice caz, nu suntem responsabili pentru consecințele, daunele pe termen scurt sau pe termen lung care apar în timpul utilizării informațiilor de pe site.

pareripretfarmacii

Prin intermediul site-ului nostru web puteți fi conectat la alte site-uri web care nu se află sub controlul Pareripretfarmacii. Nu controlăm politicile, conținutul sau nimic din aceste site-uri web. Aceste legături nu sunt destinate să introducă sau să atragă atenția asupra acestor site-uri web.

Lucrăm întotdeauna din greu pentru a dezvolta și a menține site-ul stabil. Cu toate acestea, Pareripretfarmacii nu este responsabil și nu are nicio răspundere în cazul în care site-ul web este temporar inaccesibil din cauza erorilor tehnice din partea dvs.

Pentru informații

Compilăm și avem control strict asupra echipei profesionale înainte ca conținutul să fie publicat public și primit de către utilizatori.

Cu toate acestea, vrem întotdeauna cititorii să înțeleagă că: „Articolele lui Parepretfarmacii sunt doar pentru referință, nu un substitut pentru diagnostic sau tratament”. Acest lucru este subliniat de noi, făcând două note pe interfața site-ului web de la poalele site-ului web.

Dacă găsiți conținut neadecvat, vă rugăm să ne trimiteți feedback.

Pentru conținutul articolelor de droguri

Toate datele despre medicamente (alimente nefuncționale) sunt obținute de noi de la banca de date a farmaciei (Adresa site-ului de date: Pareripretfarmacii ) din Ministerul Sănătății. Aceasta este secțiunea de informații oficiale și sperăm că am răspuns la întrebările pe care le căutați.

Puteți fi complet asigurat în conținutul din secțiunea de droguri pe care o oferim. Cu toate acestea, trebuie să le reamintim în continuare cititorilor noștri că conținutul nostru este un substitut pentru diagnostic sau tratament.

Pentru conținut medicamentos

Acesta este complet conținutul pe care experții noștri îl sfătuiesc și îl îndrumă. Aceasta este informația detaliată despre medicina pe bază de plante, plantele medicinale transmise de oameni.

Autenticitatea plantelor medicinale eficiente se bazează pe experiența de utilizare. Nu este testat clinic. De aceea sunt informații utile doar pentru referință.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *